It’s About Amazing Events.

Kies voor een professionele allround bedrijfsfeest DJ

Wil je een DJ boeken voor het komende bedrijfs- of personeelsfeest? Dan boek je bij Impressive Music Events een enthousiaste allround DJ, compleet met professionele DJ drive-in show. Of de sfeer nu ingetogen of juist uitbundig moet zijn, het personeel zal er in ieder geval nog wekenlang over napraten!

De Impressive Music Events DJ drive-in show is zeer geschikt voor ieder bedrijfs- of personeelsfeest. Denk bijvoorbeeld aan muziek voor een netwerkborrel, de opening van een nieuwe vestiging of juist het 25 jarig bestaan van een bedrijf of onderneming, een reünie met gepensioneerde oud collega’s, de jaarlijkse nieuwjaarsborrel of een gezellige, uitgebreide friday afternoon drink.

De ervaren, creatieve bedrijfsfeest DJ die met voldoende licht en geluid iedere ruimte kan veranderen in een ware discotheek zorgt ervoor dat er op de dansvloer gedanst kan worden en aan de bar kan worden gepraat.

We add a little WOW! to it

Vooraf worden alle wensen en mogelijkheden besproken zoals de keuze van de muziek en de samenstelling van de DJ drive-in show zodat je op voorhand weet waar je aan toe bent. Impressive Music Events werkt enkel met A-merken licht-, beeld- en geluidsapparatuur om de professionaliteit en betrouwbaarheid van haar shows en optredens te kunnen waarborgen.

Wij verzorgen de muziek, licht, geluid en eventueel beeld met fotografie op diverse locaties door heel Nederland. Informeer tijdig naar de beschikbaarheid op de geplande feestdatum of vraag vrijblijvend naar een optie zodat de datum van het bedrijfs- of personeelsfeest in onze agenda kan worden gereserveerd.

Een kleine greep uit ons klantenbestand..