Just Say Yes!

Kies voor een professionele allround bruiloft DJ

Jullie attente allround DJ verzorgt op professionele wijze de muzikale afsluiting van de trouwdag en maakt er met succes een spetterend huwelijksfeest van!

Omdat het vanzelfsprekend is dat jullie wensen centraal staan worden ruim vooraf alle ideeën, opties en mogelijkheden met jullie besproken zodat je op de feestdag zelf niet voor onaangename verassingen komt te staan. Jullie als bruidspaar bepalen voor een overgroot deel de invulling en de sfeer op jullie huwelijksfeest. De muzikale voorkeuren en wensen spelen hierbij een grote, belangrijke rol.

Om nooit meer te vergeten..

Het huwelijk is een belangrijk punt in het leven. Je staat op het punt een keuze te maken die je leven lang bij zal blijven. Om de mooie momenten van het huwelijksfeest nooit meer te vergeten kunnen wij naast het draaien van de feestknallers ook prachtige foto’s maken. Onze fotograaf is er gedurende de hele feestavond bij, daar waar de meeste fotografen die overdag de huwelijksvoltrekking en de receptie vastleggen er tijdens het feest niet meer bij zijn.

Op deze website heb je al een tal van foto’s voorbij zien komen welke wijzelf op diverse feesten hebben geschoten. Tijdens het persoonlijk kennismakingsgesprek zullen de details worden besproken.