See It. Hear It. Feel It.

Een passende drive-in show voor iedere gelegenheid!

Zoek je een allround DJ voor jouw bruiloft, verjaardag, personeelsfeest, de viering van je 12,5 jarig huwelijk of gewoon zomaar een feest?

Ieder feest verdient een goede DJ maar er is meer dan alleen een feest op zich. Goede service en duidelijke communicatie is even zo belangrijk. Het vinden van een geschikte DJ kan erg lastig zijn, geen feest is hetzelfde en iedere klant heeft andere wensen. Wij willen jou graag en zo goed mogelijk van dienst zijn. In de voorbereidingen vooraf en tijdens de gelegenheid zelf met een evaluatie na afloop.

Impressive Music Events verzorgt de muziek op iedere feestelijke gelegenheid door heel Nederland en werkt enkel met professionele apparatuur om de kwaliteit van haar shows en optredens te kunnen waarborgen. Impressive Music Events staat garant voor een compleet en gezellig feest!

Basis drive-in show

Of je nu een bescheiden feestje viert of juist groots wilt uitpakken, met onze basis DJ drive-in show wordt al snel een feest gedraaid die niet snel zal worden vergeten.

Onze basis drive-in show bestaat uit een sfeervolle, verlichte DJ booth en een geluidsinstallatie welke geschikt is voor een groep van 50 tot ongeveer 500 personen (slechts indicatief, we hebben meerdere sets beschikbaar).

Extra opties zoals een hazer (rookmachine), movingheads (bewegend licht) en uitgebreidere samenstellingen van verlichting en aankleding behoren uiteraard tot de mogelijkheden!

Video drive-in show

De video drive-in show heeft als extra uitbreiding op de basis show een één tot drietal 48 inch videodisplays en weergave-apparatuur voor vertoning van videoclips en (eventueel) een foto-slideshow. De videoclips worden feilloos gemixt met de regulier gedraaide muziek. Omdat niet van ieder nummer een videoclip beschikbaar is kunnen er tussendoor visuals of foto’s worden getoond. Onze fotograaf maakt tijdens het evenement een aantal series digitale foto’s welke direct in een foto-slideshow weergegeven worden.

Graag informeren wij jou over de mogelijkheden!